Βουλή: Ψευδής η λίστα με τα πόθεν έσχες πολιτικών που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο - iefimerida.gr

Βουλή: Ψευδής η λίστα με τα πόθεν έσχες πολιτικών που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Βουλή: Ψευδής η λίστα με τα πόθεν έσχες πολιτικών που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψευδή χαρακτήρισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής τη λίστα που παρουσιάζεται στο διαδίκτυο και εμφανίζει ποσά καταθέσεων βουλευτών, ως χρήματα που εξήχθησαν στο εξωτερικό.

Η Διάσκεψη εκφράζει μάλιστα την ανησυχία της, διότι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου κρύβονται αντικοινοβουλευτικές δυνάμεις, οι οποίες «πετάνε λάσπη» στο σύνολο του πολιτικού κόσμου επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του iefimerida.gr πού έκανε λόγο για κατασκευασμένες λίστες.

Σημειώνεται ότι και η Τράπεζα της Ελλάδος διαψεύδει την ύπαρξη τέτοιας λίστας.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Επιτροπής για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» Αθανάσιος Νάκος ενημέρωσε τη Διάσκεψη ότι απέστειλε επιστολή προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε με την οποία ζητείται η αποστολή της «λίστας Λαγκάρντ» στη Βουλή.

Εξ΄άλλου, σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να οριστεί άμεσα η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τους προέδρους των κομμάτων για τον προσδιορισμό της συζήτησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ