Τον πέταξαν έξω από μπαρ επειδή δεν τους άρεσε το 80’s χτένισμά του - iefimerida.gr

Τον πέταξαν έξω από μπαρ επειδή δεν τους άρεσε το 80’s χτένισμά του

Τον πέταξαν έξω από μπαρ επειδή δεν τους άρεσε το 80’s χτένισμά του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγάπη του για τη δεκαετία του '80, όταν το κιτς ντύσιμο και το άθλιο χτένισμα ήταν της μόδας, πλήρωσε ένας Αυστραλός, το ρετρό μαλλί του οποίου δεν εκτίμησαν σε μπαρ του Περθ και τον πέταξαν έξω με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Ντέιβιντ Χούγκλαντ (φωτό), μπήκε στο Print Hall ντυμένος στην πένα και με μαλλί mullet, δηλαδή κοντό με μακρύ φινίρισμα στο σβέρκο α λα Ντέιβιντ Μπόουι, ή «χαίτη αλόγου, τέλος πάντων, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο προσωπικό του μπαρ. Έτσι, μισή ώρα μετά την άφιξή του, του ζήτησαν ευγενικά να φύγει κι όταν εκείνος αρνήθηκε τον πέταξαν έξω με τις κλωτσιές.

Μιλώντας στην εφημερίδα Western Australian ο Ντέιβιντ δήλωσε σχετικά: «Συμφωνώ ότι αν είσαι θορυβώδης, εκτός ελέγχου, επιθετικός ή μεθυσμένος πρέπει να σε διώξουν από ένα μπαρ. Αλλά αν απλά κάθεσαι ήσυχος και πίνεις το ποτό σου, τότε αυτό είναι καθαρή αγένεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ