Το application της απιστίας κυκλοφόρησε για να λύσει τα χέρια των άτακτων συζύγων - iefimerida.gr

Το application της απιστίας κυκλοφόρησε για να λύσει τα χέρια των άτακτων συζύγων

Κυκλοφόρησε το application της απιστίας που θα λύσει τα χέρια των άτακτων συζύγω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμμαχος στους άπιστους συντρόφους είναι το νέο application CATE το οποίο είναι ουσιαστικά μία εφαρμογή για το κινητό που σβήνει τα αμαρτωλά μηνύματα και τις κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς.

Ο άπιστος σύζυγος αφού το κατεβάσει, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να δώσει στο CATE την εντολή και τον αριθμό του πρoσώπου που πρέπει να κρατήσει κρυφό.

Έτσι κάθε φορά που από το συγκεκριμένο αριθμό θα γίνονται κλήσεις ή θα στέλνονται μηνύματα, το ίδιο το κινητό θα «σβήνει τα ίχνη» και θα μπορεί να τα δει μόνο ο κάτοχος του τηλεφώνου και αφού πληκτρολογήσει τον ειδικό κωδικό.

Η εφαρμογή επίσης δεν εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού για να μην βάλει σε υποψίες την/τον σύντροφο, ενώ σε περίπτωση που ο άπιστος διαβάζει το μήνυμα και τον πλησιάζει η σύντροφός του με ένα απλόταρακούνημα του τηλεφώνου, το μήνυμα εξαφανίζεται...

Βγήκε στην αγορά πριν ένα μήνα για συσκευές με λογισμικό Android και ετοιμάζεται και για iPhone ενώ έχει ήδη 10.000 downloads εκ των οποίων το 70% σύμφωνα με την εταιρεία, είναι γένους θηλυκού!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ