To 12o Athens Xclusive Designers Week στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής - iefimerida.gr

To 12o Athens Xclusive Designers Week στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής

Η 12η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο η μόδα γιορτάζει με την Διεθνή Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Οκτωβρίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής. Γνωστοί σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις δικές του προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 και θα δώσουν τις τάσεις της μόδας για την ερχόμενη σεζόν.

Από το 2007 έως και σήμερα το Athens Xclusive Designers Week στηρίζει και προωθεί με την Ελληνική μόδα, εντός και εκτός συνόρων αναδεικνύοντας τους εγχώριους σχεδιαστές στο εξωτερικό. Ακόμα και φέτος, εν μέσω των οικονομικών δυσκολιών που μαστίζουν τη χώρα και χτυπούν και τον κλάδο της μόδας, το Athens Xclusive Designers Week αντιστέκεται και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές εξάγοντας διεθνώς την Ελληνική μόδα .

Τη διαχρονικότητα της διοργάνωσης επισφραγίζει και η φετινή καμπάνια με τίτλο: «Athens Xclusive Designers Week, a fashion icon since 2007», ευχαριστώντας το κοινό για την εμπιστοσύνη του και τη συμβολή του στην ανάδειξη της εγχώριας προσπάθειας στον κλάδο και δίνοντας μια πνοή αισιοδοξίας για το μέλλον της Ελληνικής μόδας.

Φέτος, 24 Έλληνες σχεδιαστές, ανάμεσά τους καταξιωμένα ονόματα του χώρου αλλά και νέα ανερχόμενα ταλέντα με καινοτόμες ιδέες, θα παρουσιάσουν τις μοναδικές τους προτάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.
Πιο συγκεκριμένα οι σχεδιαστές που συμμετέχουν είναι:

Aslanis, Makis Tselios, Miltos, Celebrity Skin, Stelios Koudounaris, Ratt by Rita Attalla, Panos Apergis, Paris Valtadoros, Rita Pateroni, Asel & Eleonora

Ενώ άλλοι 11 σχεδιαστές θα διαγωνιστούν προκειμένου να κερδίσουν ένα από τα 3 βραβεία Best Catwalk, Best Trendsetter, Best New Designer. Οι διαγωνιζόμενοι είναι:
Carmen Emanouela Popa, E.L.R by Irene Lytra, Eleni Kyriacou, F.A.K.E. couture by e-outfit.com, inSomniac by Spiros Stefanoudakis, Pixie Mud Designers, Polinα Argyrou, Runway by Manos Caravlidis, Stylianos, Victoria Sarri by Fashion Erotokritos,Yura Tsu.

Το μακιγιάζ του 12ου Athens Xclusive Designers Week επιμελείται για ακόμη μια φορά η γαλλική μάρκα επαγγελματικού μακιγιάζ «MAKE UP FOR EVER», ενώ την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, Τρίτη 23 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό "Meet the Designers Closing Party" αφιερωμένο στην Ελληνική μόδα ενώ οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους σχεδιαστές και να απολαύσουν ένα Cointreaupolitan welcome drink.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ