Αδρεναλίνη στα ύψη - Τα πιο extreme σπορ του κόσμου κόβουν την ανάσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αδρεναλίνη στα ύψη - Τα πιο extreme σπορ του κόσμου κόβουν την ανάσα [εικόνες]

Αδρεναλίνη στα ύψη - Τα πιο extreme σπορ του κόσμου κόβουν την ανάσα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιστεύετε ότι το άλμα του Φέλιξ είναι το μοναδικό «σπορ» που θέλει τρέλα και θάρρος; Ατρόμητοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιδίδονται σε επικίνδυνα και απίστευτα σπορ απλά και μόνο «για διασκέδαση» παίζοντας τη ζωή τους κορώνα γράμματα και κόβοντας την ανάσα με τις εντυπωσιακές πόζες τους.

Από ράφτινγκ σε ορμητικά νερά και σκαρφάλωμα σε κομμάτια πάγου (!) στην Νορβηγία, μέχρι κατάβαση σε τεράστιες σπηλιές, ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί πάνω από το χάος των Άνδεων και σερφ με σανίδα στα κύματα που σκάνε στα Νορβηγικά φιόρδ αλλά και σερφ χωρίς σανίδα, παρά μόνο με το σώμα στα ορμητικά γιγάντια κύματα των νησιών φίτζι.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τους ανθρώπους που αψηφούν τον κίνδυνο και πάνε κόντρα στη λογική και στους νόμους της Φυσικής εντυπωσιάζοντας ακόμα και τους πιο επιφυλακτικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ