Πρώτη φορά μαζί-Τζένιφερ Άνιστον, Αντζελίνα Τζολί και Μπράντ Πιτ σε διαφήμιση [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρώτη φορά μαζί-Τζένιφερ Άνιστον, Αντζελίνα Τζολί και Μπράντ Πιτ σε διαφήμιση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δεύτερο μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας του Μπραντ Πιτ για τον οίκο Chanel, που μόλις κυκλοφόρησε, αναμένεται να προκαλέσει ακόμη περισσότερες αντιδράσεις από το πρώτο. Αιτία οι εικόνες που δείχνουν φευγαλέα δυο μοντέλα τα οποία μοιάζουν με την Τζένιφερ Άνιστον και την Αντζελίνα Τζολί αντίστοιχα.

Τα 7.000.000 δολάρια που πήρε ο Μπράντ Πιτ για να είναι ο πρώτος άντρας που θα διαφημίσει το Chanel No5 στην ενενηντάχρονη ιστορία του, θα αρχίσουν προσεχώς να μοιάζουν πολύ λίγα αν οι συγκεκριμένες διαφημίσεις συνεχίσουν να προκαλούν τέτοιου τύπου αντιδράσεις.

Το πρώτο μέρος, που δείχνει απλά τον Μπραντ Πιτ να απαγγέλλει ένα «ψαγμένο» μονόλογο -με ατάκες τύπου «Δεν είναι ταξίδι, γιατί κάθε ταξίδι τελειώνει. Ενώ εμείς συνεχίζουμε»- έχει ήδη γελοιοποιηθεί οικτρά στο youtube. Ενώ τα περισσότερα σχόλια μιλούν για την απληστιά του σταρ που δέχτηκε να το κάνει.

Το δεύτερο μέρος έχει άλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα την εμφάνιση σε αυτό δυο μοντέλων που πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην πιάσεις το υπονοούμενο σε ποιες αναφέρονται.

Η πρώτη είναι μια μοιραία μελαχρινή με μακρύ μαύρο φόρεμα, από αυτά που λατρεύει να φορά η 37χρονη Αντζελίνα Τζόλι.

Και η δεύτερη μια ανέμελη ξανθιά που φαίνεται να περπατά ξυπόλητη στην παραλία. Ένα στιλ που παραπέμπει ευθέως στην 43χρονη Τζένιφερ Άνιστον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ