Τι λέει ο Διαμαντόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να πάει στη Γάζα - iefimerida.gr

Τι λέει ο Διαμαντόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να πάει στη Γάζα

Τι λέει ο Διαμαντόπουλος για την αποφασή του να συμεμετέχει στην αποστολή στη Γά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι οι αγώνες του ελληνικού και του παλαιστινιακού λαού συνδέονται με τον αγώνα ενάντια στην πολιτική και οικονομική κατοχή, για κοινωνική δικαιοσύνη, για ελευθερία, για ειρήνη, διατυπώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στην αποστολή αλληλεγγύης του πλοίου Estelle, με προορισμό τη Γάζα.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ακόμη πως είναι καθήκον του να στηρίζει κάθε δίκαιο αγώνα «όπως του λαού της Παλαιστίνης», και πως «πλέουμε προς τη λωρίδα της Γάζας για να σπάσουμε το εμπάργκο του Ισραήλ» αλλά και για να «στηρίξουμε τους αγώνες των λαών στην Ευρώπη και στον κόσμο».

«Με τον ίδιο τρόπο που χρόνια τώρα ο ελληνικός λαός βρίσκεται πλάι στον Παλαιστινιακό, βρίσκομαι κι εγώ παρών στους αγώνες του λαού της πόλης μας, όπως στο πλάι σας βρίσκεται και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και κάθε προοδευτικός πολίτης» συνεχίζει ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και καταλήγει: «Όλοι μαζί, συνεχίζουμε τον κοινό μας αγώνα σε κάθε μέτωπο, μέχρι την ανατροπή των καταπιεστικών καθεστώτων, και την λευτεριά και φιλία των λαών. Η ζεστασιά της αλληλεγγύης των κοινωνιών και των λαών είναι η μόνη που μπορεί να λιώσει τους πάγους των μνημονίων και των αποκλεισμών».

Στο Estelle επιβαίνει και ενας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Κοδέλας.

Φωτογραφία: oladeka.blogspot.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ