Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου παρουσιάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος το βιβλίο του «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» - iefimerida.gr

Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου παρουσιάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος το βιβλίο του «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση»

Την Δευτέρα παρουσιάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος το βιβλίο του «Θέσεις για τη Νέα Ελλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βιβλίο του «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις επτά το απόγευμα, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι καθηγητές του Παντείου Πανεπιστημίου, Θανάσης Διαμαντόπουλος και Αργύρης Πασσάς, καθώς και ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Χριστοδουλάκης, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος.

Με το βιβλίο ο κ. Λοβέρδος ξεκινάει ένα road show ανά την Ελλάδα προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις του για την κεντροαριστερά στο πλαίσιο του νέου πολιτικού φορέα που θέλει να ιδρύσει.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνομιλεί με κεντρικά στελέχη σε όλη την Ελλάδα και αναμένεται μετά την ψήφιση των μέτρων στη Βουλή να επιταχύνει τις διαδικασίες συγκρότησες ενός φορέα στο χώρο της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ