ΔΗΜΑΡ: Παίρνουμε πάνω μας τα εργασιακά – Δεν ψηφίζουμε αυτά τα μέτρα - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: Παίρνουμε πάνω μας τα εργασιακά – Δεν ψηφίζουμε αυτά τα μέτρα

ΔΗΜΑΡ: Παίρνουμε πάνω μας τα εργασιακά – Δεν ψηφίζουμε αυτά τα μέτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μείζον θέμα είναι οι εργασιακές σχέσεις για την Δημοκρατική Αριστερά, καθώς απορρίπτει τις απαιτήσεις της Τρόικα. Σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Φώτη Κουβέλη τονίζει πως οι προτάσεις των δανειστών «δεν έχουν καμιά σχέση με τη δημοσιονομική εξυγίανση και τις αναδιαρθρώσεις».

Η ΔΗΜΑΡ τονίζει πως «οι όποιες προβλέψεις του Μνημονίου δεν μπορούν να τραβιούνται στα άκρα και αντιθέτως πρέπει να αλλάξουν. Η νομοθετική ρύθμιση της αγοράς εργασίας είναι εσωτερική υπόθεση της Ελλάδας».

Στην συνέχεια η Αγίου Κωνσταντίνου επισημαίνει πως «η πολιτική αναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους μας πρέπει να έχει στην πρώτη γραμμή την εξαίρεση των εργασιακών θεμάτων από τη συζήτηση για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. μαζί, βεβαίως, με τα άλλα ζητήματα, όπως η χρονική επιμήκυνση, η δυνατότητα αντικατάστασης και απόσυρσης μέτρων στο βαθμό που θα υπάρχει υπεραπόδοση στα έσοδα του ελληνικού Δημοσίου και η ανάληψη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων».

Τέλος στην ανακοίνωση τονίζεται πως «η ΔΗΜΑΡ σκοπεύει την υπόθεση των εργασιακών ζητημάτων να "την πάρει πάνω της". Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνουμε την ουσία της δήλωσης του προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη: «Δεν ψηφίζουμε αυτά τα μέτρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ