Κάνει ότι μπορεί να τσαντίσει την Αντζελίνα – Τη μάνα του Πιτ θέλει η Άνιστον στο γάμο της - iefimerida.gr

Κάνει ότι μπορεί να τσαντίσει την Αντζελίνα – Τη μάνα του Πιτ θέλει η Άνιστον στο γάμο της

Κάνει ότι μπορεί να τσαντίσει την Αντζελίνα – Τη μάνα του Πιτ θέλει η Άνιστον στ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν κάνει καλό ξεκίνημα με τη νέα της πεθερά η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία θέλει να καλέσει στο γάμο της τη μητέρα του Μπραντ Πιτ, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της στην – 2η – πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωή της.

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της Άνιστον, το οποίο μίλησε στην εφημερίδα Sun, μπορεί εκείνη και ο Μπραντ Πιτ να μην είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια, όμως διατηρεί άριστη σχέση με τη μητέρα του και πρώην πεθερά της.

«Η Τζένιφερ θέλει πολύ η Τζέιν να είναι στο γάμο της. Είναι πολύ πιο δεμένη μαζί της παρά με τη δική της μητέρα, Νάνσυ. Η μητέρα του Μπραντ δεν θα έχανε τον γάμο της Τζένιφερ για τίποτα στον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων η πηγή στην εφημερίδα.

Η Άνιστον διατηρεί καλές σχέσεις και με τον Μπραντ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, αλλά οι πιθανότητες να τον καλέσει στον γάμο της με τον Τζάστιν Θερού είναι ελάχιστες, καθώς το ζευγάρι θεωρεί ότι η παρουσία του θα «αποσπάσει την προσοχή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ