Αυτή είναι η γυμνάστρια που θα παντρευτεί ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η γυμνάστρια που θα παντρευτεί ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πτώση από τα 36.567 μέτρα έκανε τον Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ διάσημο, αλλά επίσης και περιζήτητο στο γυναικείο φύλο. Κάτι που δεν φαίνεται να αγχώνει την εδώ και δυο χρόνια αρραβωνιαστικιά του, Νικόλ Οέλτ, η οποία ήδη ετοιμάζει το νυφικό της.

Η προσωπική ζωή του Φέλιξ μπαίνει πλέον -μετά την πτώση και την δημοσιότητα που αυτή έφερε μαζί της- στο στόχαστρο των μίντια. Κάτι που σημαίνει ότι όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην εδώ και δυο χρόνια αρραβωνιαστικιά του, Νικόλ Όελτ.

Αυτή είναι η γυμνάστρια που θα παντρευτεί ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η 26χρονη γυμνάστρια, πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και Μις Κάτω Γερμανία, έχει ως βάση της την Αυστριακή πόλη Λινζ και είναι εξίσου αθλητική με τον διάσημο πλέον σύντροφό της.

Αυτή είναι η γυμνάστρια που θα παντρευτεί ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Αυτή είναι η γυμνάστρια που θα παντρευτεί ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει να παντρευτεί την Πρωτοχρονιά και στην συνέχεια να αποφασίσει αν θα μείνει στην Γερμανία ή αν θα μετακομίσει στην Αμερική με τον Φέλιξ να επιθυμεί να κάνει καριέρα ως δασο-κομάντο (σ.σ. Η ελίτ πυροσβεστική ομάδα που πέφτει με αλεξίπτωτα στα μέτωπα της φωτιάς).

Αυτή είναι η γυμνάστρια που θα παντρευτεί ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ