Εραστής για την «παπαδιά» της Λαμίας: Τον σκότωσε και μετά ήθελε να τον πυροβολήσω - iefimerida.gr

Εραστής για την «παπαδιά» της Λαμίας: Τον σκότωσε και μετά ήθελε να τον πυροβολήσω

Εραστής για την «παπαδιά» της Λαμίας: Τον σκότωσε και μετά με έβαλε να τον πυροβ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι δύο εραστές να δολοφόνησαν μαζί τον άτυχο 45χρονο πατέρα δύο παιδιών στη Λαμία, ωστόσο όταν έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας και ήρθε η ώρα του ανακριτή και του εισαγγελέα από εραστές έγιναν δύο ξένοι, με τον ένα να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο.

Η σύζυγος και δολοφόνος του θύματος και ο εραστής της αλληλοκαρφώνοταν, και ο καθένας έδωσε τη δική του εκδοχή για το πως έφτασαν, αλλά και για το πως πραγματοποίησαν τη δολοφονία του 45χρονου.

Ο εραστής ισχυρίζεται πως έπεσε και αυτός θύμα της σατανικής γυναίκας και υποστηρίζει πως αφού είχε σκοτώσει το σύζυγό της, τον κάλεσε στο σπίτι για τον ενοχοποιήσει. Με είχε ταράξει στα τηλέφωνα. Μάλιστα υποστηρίζει πως πυροβόλησε τον 45χρονο ενώ ήταν ήδη νεκρός από τα χτυπήματα της συζύγου του.

«Ημουν ένα υποχείριο στη δίνη της στιγμής, χωρίς να σκεφτώ τις συγκλονιστικές διαστάσεις της πράξης μου. Πιστεύω ότι η Ιατροδικαστική έκθεση θα με δικαιώσει», είπε ο ίδιος.

Από την άλλη πλευρά η γυναίκα – δολοφόνος υποστηρίζει ο εραστής την ήταν εκείνος που σκότωσε το σύζυγο της και αφού είχε ολοκληρώσει το έργο του της είπε «έλα πάνω, όλα τέλειωσαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ