Θέλει να επιβραβεύσει τον Καρνέζη με νέο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Θέλει να επιβραβεύσει τον Καρνέζη με νέο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ορέστη Καρνέζη με τον Παναθηναϊκό, έχουν κάνει την διοίκηση του Παναθηναϊκού να σκέφτεται να του κάνει πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του, με διπλασιασμό των αποδοχών του.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», αμείβεται με 100.000 ευρώ τον χρόνο για το τρέχον συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2015 και οι άνθρωποι των «πράσινων» προτίθενται να του προτείνουν επέκταση έως το 2016 και διπλασιασμό των αποδοχών του (200.000 ευρώ).

Αργησε και θα απολογηθεί ο Σισοκό
Ο Ιμπραήμ Σισοκό επέστρεψε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης με δύο ημέρες καθυστέρηση μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» γι' αυτό. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, όπως αναφέρει το «Goal», που ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αργεί να επιστρέψει καθώς στην προηγούμενη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, άργησε να επιστρέψει κατά μία ημέρα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ