«Και οι τρεις γυναίκες της ζωής μου με δέρνουν», δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος - iefimerida.gr

«Και οι τρεις γυναίκες της ζωής μου με δέρνουν», δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο παρασκήνιο της λαμπερής επίδειξης μόδας που διοργάνωσε η Ζωή Γιακουμάτου -για την παρουσίαση της συλλογής ρούχων και κοσμημάτων που σχεδίασε- έκανε δηλώσεις ο πατέρας της, Γεράσιμος. Εκεί που αποκάλυψε τον «ξυλοδαρμό» του οποίου συνεχίζει να είναι θύμα.

«Τρεις γυναίκες έχω. Και οι τρεις με δέρνουν. Και όποιος άντρας λέει ότι κάνει το μάγκα στις γυναίκες, είναι τσάμπα μάγκας. Όποιος κάνει τον σκληρό, είναι αρνάκι. Εγώ τρώω ξύλο,το δέχομαι,το ξέρω. Δεν μπορώ να φύγω από την μοίρα μου». Αυτή ήταν η απάντηση του Γεράσιμου Γιακουμάτου στην ερώτηση δημοσιογράφου για το πόσο αυστηρός είναι απέναντι στην κόρη του.

Την οποία, όπως δήλωσε, «εκβίασε» πρώτα να πάρει το πτυχίο της από το Πολιτικό Νομικής και μετά να την αφήσει να σπουδάσει το όνειρό της, που ήταν το σχέδιο μόδας «Σπούδασε και πήρε πτυχίο γιατί την εκβίασα. Της είπα ότι αν δεν τελειώσει, St.martins και σχέδιο μόδας και τέτοια, τέρμα. Όντως έκανε πράξη αυτό που είπα».

Από την άλλη πλευρά η Ζωή Γιακουμάτου δήλωσε σχετικά με το πόσο την αγχώνει το όνομα του πατέρα της «Θα έλεγα πως με αγχώνει αρκετά γιατί, όπως ο μπαμπάς μου με έκανε περήφανη σαν κόρη του, θέλω να τον κάνω και εγώ περήφανο. Καθώς επίσης και τον κόσμο που παρακολουθεί το show».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ