Δικηγόροι, γιατροί, φαρμακοποιοί και συμβολαιογράφοι απεργούν την Τετάρτη - iefimerida.gr

Δικηγόροι, γιατροί, φαρμακοποιοί και συμβολαιογράφοι απεργούν την Τετάρτη

Δικηγόροι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενιαίο μέτωπο για τα δρομολογούμενα νέα φορολογικά μέτρα, την υπαγωγή του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ) στον ΕΟΠΥΥ και την κατάργηση της ευθύνης του Επικουρικού Κεφαλαίου στήνουν δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί, γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί και δικαστικοί επιμελητές οι οποίοι απεργούν την Τετάρτη.

Οι δικηγόροι απεργούν πανελλαδικά, εκτός από αύριο, και τις επόμενες δύο μέρες, δηλαδή στις 18 και στις 19 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, την Τετάρτη στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί έξω από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60), συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων (δικηγόρων, μηχανικών, κ.λπ.), στο πλαίσιο των κοινών δράσεων που έχουν αποφασίσει. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα γραφεία του ΔΣΑ, του ΤΕΕ και των άλλων Συλλόγων.

Τέλος, ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καλεί όλα τα μέλη του να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον «αγώνα των δικηγόρων» και να συμμετάσχουν στην πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ