Σε οπλοστάσιο με βόμβες και ναρκωτικά είχε μετατρέψει Κρητικός το θερμοκήπιό του - iefimerida.gr

Σε οπλοστάσιο με βόμβες και ναρκωτικά είχε μετατρέψει Κρητικός το θερμοκήπιό του

Σε οπλοστάσιο με βόμβες και ναρωτικά είχε μετατρέψει Κρητικός το θερμοκήπιό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες ποσότητες όπλων, πυρομαχικών και ναρκωτικά έκρυβε μέσα στο θερμοκήπιό του στο Ελαφονήσι της Κρήτης ένας 45χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σύλληψης του αντιστάθηκε τραυματίζοντας ελαφρά τρεις Αστυνομικούς.

Το κουβάρι τής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της Τρίτης, όταν Αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, στο Καστέλι, όπου βρήκαν ένα πιστόλι, σφαίρες και ποσότητα ναρκωτικών.

Η έρευνα συνεχίστηκε και στο θερμοκήπιό του στο Ελαφονήσι και σε γύρω χώρους και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, αφήνοντας άφωνους τους Αστυνομικούς, αφού ανακάλυψαν ότι ο 45χρονος διατηρούσε ένα πραγματικό οπλοστάσιο.

Οι Αστυνομικοί βρήκαν 2,5 κιλά κάνναβη 7.500 σφαίρες, δύο πολεμικά τυφέκια, ένα κυνηγετικό δίκαννο, ένα περίστροφο, ένα πιστόλι, ένα τυφέκιο, καθώς και ένα τυφέκιο G3 τής Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων με κομμένο αριθμό, που χρησιμοποιούν ο στρατός και η Αστυνομία.

Ο 45χρονος είχε στην κατοχή του 199 πυροκροτητές, 4 χειροβομβίδες, 8,5 κιλά ζελατοδυναμίτιδα, 4,5 κιλά αμμωνιοδυναμίτιδα, ένα αυτοσχέδιο εκρηκτικό και εμπρηστικό μηχανισμό, 434 μέτρα φιτίλι, 12 γεμιστήρες πιστολιού, καθώς και είδη συντήρησης όπλων.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έναν υπήκοο Βουλγαρίας, που απασχολούσε ο 45χρονος στους χώρους όπου βρέθηκαν τα όπλα, τα πυρομαχικά και το χασίς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ