Ανεξάρτητοι Ελληνες: Κυβερνητικοί εταίροι και Τρόικα έστησαν δραματικό σκηνικό - iefimerida.gr

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Κυβερνητικοί εταίροι και Τρόικα έστησαν δραματικό σκηνικό

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Κυβερνητικοί εταίροι και Τρόικα έστησαν δραματικό σκηνικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «δήθεν στάση αντίστασης» εκ μέρους των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολιάζοντας την σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης εξέφρασε τη λύπη του, καθώς όπως είπε «οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι σε αγαστή συνεργασία με την Τρόικα έστησαν ένα δραματικό σκηνικό επαπειλούμενου εργασιακού Μεσαίωνα ο οποίος τους επιτρέπει να αναπτύξουν μια δήθεν στάση αντίστασης και αντίδρασης προκειμένου, όλοι μαζί τις επόμενες ημέρες, να δηλώσουν την ικανοποίησή τους γιατί τελικά θα έχουν καταφέρει να μας επιστρέψουν στον 19ο αιώνα».

«Είναι προφανές ότι κανείς δεν πρόκειται να τους ευχαριστήσει και να τους ανταμείψει για αυτό το δήθεν επίτευγμα», κατέληξε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ