Πέθανε το γνωστό μοντέλο Μαρία Πατσά - iefimerida.gr

Πέθανε το γνωστό μοντέλο Μαρία Πατσά

Πέθανε το γνωστό μοντέλο Μαρία Πατσά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Τρίτης το γνωστό μοντέλο Μαρία Πατσά, η οποία για αρκετό διάστημα έδινε έναν άνισο αγώνα με τη λευχαιμία.

Η Μαρία Πατσά πάλευε εδώ και καιρό με τον καρκίνο και μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Τα πράγματα αρχικά έδειχναν να πηγαίνουν καλά, όμως πριν από λίγες μέρες η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα σήμερα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η Μαρία Πατσά εκτός από το μόντελινγκ είχε ασχοληθεί με την ηθοποιία – είχε πάρει ένα μικρό ρόλο στη σειρά «Πολυκατοικία» - ενώ είχε αναλάβει και την παρουσίαση μιας διαδικτυακής εκπομπής.

Τον Ιανουάριο του 2012 σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο iapopsi.gr είχε αναφερθεί στην «περιπέτεια» που αντιμετώπιζε.

Μεταξύ άλλων είχε περιγράψει τα πρώτα συμπτώματα της λευχαιμίας: «Ξεκίνησε όταν έβγαλα δύο κοκκινίλες στο στήθος. Δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα απλά τις τελευταίες μέρες ένιωθα λίγο κουρασμένη», ενώ είχε αναφερθεί και στην πρώτη της αντίδραση όταν της ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο: «Οταν μου το είπαν οι γιατροί νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Έκλαιγα, φώναζα, αλλά μετά έπεισα τον εαυτό μου πως πρέπει να το ξεπεράσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ