Πιο πλούσιο έκανε τον Στρος Καν το σπίτι που ζούσε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Σοφιτέλ - iefimerida.gr
ΚΟΣΜΟΣ 

Πιο πλούσιο έκανε τον Στρος Καν το σπίτι που ζούσε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Σοφιτέλ

Για 8.000.000 αγόρασε ένας Ρώσος το σπίτι που έμενε ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινικ Στρος Καν κατά τη διάρκεια της υπόθεσης Σοφιτέλ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Wall Street Journal.

Μετά από τρία χρόνια στην αγορά ακινήτων, το παλιό σπίτι νοικιασμένο από τον Ντομινικ Στρος Καν, την περίοδο μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου 2011, για 60.000 δολάρια το μήνα πουλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε έναν πλούσιο Ρώσο, ο οποίος σε αντίθεση με τους άλλους τρεις υποψήφιους αγοραστές προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του

Η πολυτελής κατοικία, πρώην κτίριο πυροσβεστικής, βρίσκεται στο 153 της Franklin Street στο Μανχάταν και στοίχιζε 15 εκατομμύρια δολάρια το 2009, πουλήθηκε τελικά στον προηγούμενο ιδιοκτήτη στην τιμή των 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων, μετά από αρκετά παζάρια. Ωστόσο, η τιμή έπεσε στα 9,95 εκατομμύρια τον Μάιο.

Η Τζοάνα Κάτλερ εκπρόσωπος του αγοραστή λέει ότι ο πελάτης της εντυπωσιάστηκε από την ποιότητα του ακινήτου. Η σύντομη διαμονή του Ντομινικ Στρος Καν, κατά τη γνώμη της, δεν είχε καμία επίδραση στην πώληση του σπιτιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ