O διευθυντής προγράμματος Kώστας Σπυρόπουλος έκοψε το gay φιλί - iefimerida.gr

O διευθυντής προγράμματος Kώστας Σπυρόπουλος έκοψε το gay φιλί

O διευθυντής προγράμματος Kώστας Σπυρόπουλος έκοψε το γκέι φιλί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς να ενημερώσει κανέναν ο νέος διευθυντής προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης Κώστας Σπυρόπουλος - «διορισμένος» από τη ΔΗΜΑΡ- έκοψε το gay φιλί στο σίριαλ Downton Abbey, το οποίο προβάλλεται διεθνώς σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, από στιγμή σε στιγμή θα εκδοθεί ανακοίνωση για το θέμα, την οποία θα υπογράφει ο ίδιο ο κ. Σπυρόπουλος. Η κατάσταση στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αυτή τη στιγμή είναι εκρηκτική, καθώς τα διευθυντικά στελέχη αλλά και μέλη του Δ.Σ λέγεται ότι τον πιέζουν να παραιτηθεί άμεσα.. Επίσης στο Ραδιομέγαρο επικρατεί αγωνία ως προς τις αντιδράσεις της εταιρείας παραγωγής ΙΤV1, καθώς θα μπορούσε ακόμη και να κινηθεί νομικά εναντίον της δημόσιας τηλεόρασης.

Σχετικά με τις συζητήσεις που προκάλεσε η μετάδοση του πρώτου επεισοδίου της ξένης σειράς «Ο Πύργος του Νταουντον» (DOWNTON ABBEY), ο Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης κ. Κώστας Σπυρόπουλος, επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Η ερωτική σχέση ανάμεσα στους δύο άνδρες, όπως προκύπτει από τη δραματουργική εξέλιξη, δεν λογοκρίθηκε. Το φιλί δεν μεταδόθηκε λόγω της ώρας προβολής και της αντίστοιχης σήμανσης των προγραμμάτων.

Στη νυχτερινή επανάληψη η σκηνή θα μεταδοθεί κανονικά, με την αντίστοιχη σήμανση καταλληλότητας των προγραμμάτων.

Όλα τα επόμενα επεισόδια του πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύκλου, θα μεταδοθούν κανονικά Δευτέρα και Παρασκευή στις 22.05».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ