Τα κλάματα έβαλε on air η Τζένιφερ Άνιστον - iefimerida.gr

Τα κλάματα έβαλε on air η Τζένιφερ Άνιστον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τηλεοπτική εκπομπή της φίλης της Τσέλσι Χάντλερ επέλεξε η Τζένιφερ Άνιστον για να ανακοινώσει επίσημα τον αρραβώνα της. Παρότι αυτό ήταν κάτι ήδη κανονισμένο, η Ελληνοαμερικανίδα δεν «άντεξε» την τόση συγκίνηση και έβαλε τα κλάματα.

«Ναι είμαι αρραβωνιασμένη», βροντοφώναξε η 40άρα ηθοποιός μπροστά στο ζωντανό τηλεοπτικό κοινό του Chelsea Lately και τα εκατομμύρια τηλεθεατών που την παρακολουθούσαν από τα σπίτια τους. Και μετά έβαλε διαδοχικά τα κλάματα και τα γέλια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζάστιν της έκανε την πρόταση γάμου στις 10 Αυγούστου, την μέρα που γιόρταζε τα 41α γενέθλιά του, κατά την διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου στην Νέα Υόρκη. Όταν η Τζένιφερ του είπε ναι, της απάντησε πως ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων που του έχουν κάνει ποτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ