Η σταρ του Big Bang Theory στην πρώτη της «πικάντικη» φωτογράφηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σταρ του Big Bang Theory στην πρώτη της «πικάντικη» φωτογράφηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας της Μεξικάνικης έκδοσης του Esquire αποφάσισε να γιορτάσει η 27χρονη Κάλεϊ Κουόκο κάνοντάς του δώρο την πιο «πυρκαγιά» φωτογράφηση της μέχρι τώρα καριέρας της.

Δεν υπάρχει αντρικό περιοδικό στον πλανήτη που να μην θέλει αυτή την στιγμή για εξώφυλλό του την Κάλεϊ Κουόκο, από την στιγμή που η σειρά που πρωταγωνιστεί, το Big Bang Theory, είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής στην αμερικάνικη τηλεόραση με τηλεθέαση που αγγίζει τα 15,5 εκατομμύρια θεατές ανά επεισόδιο.

Εκείνη όμως σοφά επέλεξε την Μεξικάνικη έκδοση του Esquire η οποία της επιτρέπει να κάνει το άνοιγμα που χρειάζεται στην Ισπανόφωνη κοινότητα. Μια αγορά καταναλωτών που, σύμφωνα με πρόσφατα άρθρο του Forbes, έχει συνολική αγοραστική δύναμη που αγγίζει το 1 τρις δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ