Στα άχυρα για δεύτερη φορά κυλιέται χαρούμενη η Ριάνα [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Στα άχυρα για δεύτερη φορά κυλιέται χαρούμενη η Ριάνα [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκστασιασμένη με την ευκαιρία που της δόθηκε να είναι για 2η φορά εξώφυλλο στην Αμερικάνικη Vogue, και μάλιστα δια χειρός Άνι Λίμποβιτς, τουιτάρει ότι είναι η Ριάνα. Μοναδικό «μελανό» σημείο η προσπάθειά της να δικαιολογήσει την επανασύνδεσή της με τον Κρις Μπράουν.

«Ο κόσμος έχει κολλήσει σε αυτό που έγινε (σ.σ. τον ξυλοδαρμό της). Δεν μπορούν να δουν τι πρόοδο έχουμε κάνει στην φιλία μας γιατί δεν είναι από μέσα. Δεν μπορούν να δουν και να εκτιμήσουν αυτό που βλέπω εγώ». Αυτό δηλώνει η Ριάνα στην συνέντευξη που συνοδεύει την εξαιρετική της φωτογράφηση για το τεύχος Νοεμβρίου της Αμερικάνικης Vogue.

Στα άχυρα για δεύτερη φορά κυλιέται χαρούμενη η Ριάνα [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Όσον αφορά το ακριβώς πόσο ενθουσιασμένη είναι με το συγκεκριμένο εξώφυλλο, αναφέρουμε ενδεικτικά το tweet της μόλις κυκλοφόρησε το περιοδικό στα περίπτερα : «Μαμά, τα κατάφερα. Για δεύτερη φορά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ