Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση του Αντώνη Ρουπακιώτη - iefimerida.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση του Αντώνη Ρουπακιώτη

Επιτυχημένη η επέμβαση του Αντώνη Ρουπακιώτη στο κεφάλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης προκειμένου να αντιμετωπιστεί περιορισμένης έκτασης αιμάτωμα στο κεφάλι.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ικανοποίηση των ιατρών καθώς το αιμάτωμα που εντοπίσθηκε, αντιμετωπίστηκε στον εξωτερικό φλοιό του εγκεφάλου. O υπουργός Δικαιοσύνης πρόκειται να παραμείνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους, όπως συνηθίζεται μετά από παρόμοια χειρουργεία και το πρωί οι θεράποντες ιατροί του θα εκδώσουν ιατρικό δελτίο για την πορεία της υγείας του.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε μεταφερθεί στο Αιγινήτειο νοσοκομείο μετά από επιμονή ημικρανία. Μετά τις πρώτες εξετάσεις κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία του το μεσημέρι στο Αττικό νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ