ΚΚΕ: Τα λαϊκά στρώματα να απορρίψουν όλα τα νέα μέτρα και τα μνημόνια - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Τα λαϊκά στρώματα να απορρίψουν όλα τα νέα μέτρα και τα μνημόνια

ΚΚΕ: Τα λαϊκά στρώματα να απορρίψουν όλα τα νέα μέτρα και τα μνημόνια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΚΚΕ με σχόλιό του στο οποίο γίνεται λόγος για «σύγχρονο εργαστήριο κολαστήριο της φτώχειας» με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα για τα εργασιακά.

«Στο σύγχρονο εργασιακό κολαστήριο της φτώχειας και της απόγνωσης, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να απαντήσουν επιθετικά, απορρίπτοντας όλα τα μέτρα και τα μνημόνια που τους επιβάλουν υπέρ της καπιταλιστικής κερδοφορίας και της παραμονής της χώρας στην ΕΕ», αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ «για τις λεγόμενες διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-Τρόικα στο εργασιακό και το νέο πακέτο μέτρων».

Το ΚΚΕ καλεί σε πανεργατικό ξεσηκωμό, οργάνωση και λαϊκή συμμαχία, «για να αντιμετωπίσουμε και να ανατρέψουμε τη δικτατορία του κεφαλαίου και της ΕΕ, για να μη φοβηθεί και να μην παγιδευτεί ο λαός από νέους κυβερνητικούς σωτήρες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ