Στρέιτ νεοναζί VS γκέι νεοναζί: Ποιος είναι πιο Άριος;

Ένα μείζον ιδεολογικό δίλημμα έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετά χρόνια στους κόλπους της παγκόσμιας φασιστικο-ρατσιστικο-εθνικιστικο-νεοναζιστικής κοινότητας, με τις σέκτες της να ερίζουν για το τι εστί «άριο» και τι όχι, διεκδικώντας εξίσου μερίδιο στη μεγάλη αγκαλιά της αντισημιτικής κουλτούρας του μίσους.

Αρκεί, για να θεωρείσαι Άριος, να είσαι απλά λευκόδερμος με καυκάσια χαρακτηριστικά ή επιβάλλεται επίσης να μην έχεις ενδώσει ποτέ σε έκφυλες συμπεριφορές σαν αυτές που επιτάσσει η ομοφυλοφιλία;

Με άλλα λόγια, ένας γκέι Άριος μπορεί να θεωρείται εξίσου Άριος όσο και ένας ετεροφυλόφιλος Άριος ή οι όροι «Άριος» και «γκέι» αποτελούν ορολογική αντίφαση;

Εδώ, οι απόψεις διίστανται με τα επιχειρήματα εκατέρωθεν να αγγίζουν τα όρια της παράνοιας. Ενδεικτική είναι η ακόλουθη άποψη, η οποία διατυπώθηκε από φερόμενη νεοναζίστρια λεσβία, σύμφωνα με την οποία:

«Ακόμη κι αν είσαι λευκός γκέι ή διανοητικά καθυστερημένος γκέι, πάνω απ' όλα είσαι Λευκός. Τέρμα και τελείωσε. Αντί να αφήνουμε τη λευκή φυλή να αφανίζεται εξαιτίας της εξάπλωσης άχρηστων φυλών σαν την Αφρικανική που γεννοβολάει καθημερινά εκατομμύρια βρέφη, είναι χρέος μας να κινητοποιηθούμε και να τους αναχαιτίσουμε. Να σταματήσουμε το βιασμό της πατρίδας μας».

Απαράμιλλο δείγμα αλληλεγγύης και άριου ενωτισμού, όπου τελικά το απόλυτο κριτήριο είναι το χρώμα του δέρματος.

Ας ακούσουμε όμως κι έναν άλλο συμμετέχοντα σε σχετικό chat room με την ονομασία Gay Aryan Resistance (Γκέι Άρια Αντίσταση), ο οποίος δηλώνει πως:

«Ο Γκέι Άριος Άνδρας πρέπει να σταθεί στα πόδια του, να υψώσει το ανάστημά του και να εξολοθρεύσει τη Σιωνιστική Κατοχική Κυβέρνηση, βάζοντας τέλος στη Σημιτική ομοφοβία που έχει επιβληθεί στην κουλτούρα μας».

Εξίσου ενωτικό πνεύμα με ένα νέο, άγνωστο μέχρι τώρα στοιχείο: η ομοφοβία δεν αποτελεί άριο χαρακτηριστικό, αλλά προϊόν της σημιτικής προπαγάνδας και μόλυνσης της Λευκής κουλτούρας. Διανοητική σύγχυση σε όλο της το μεγαλείο!

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο το παρουσιάζει η παρέμβαση ενός άλλου μέλους της γκέι νεοναζί κοινότητας, ο οποίος βάζει πραγματικά τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να μην έχει κανείς παράπονο. Γράφει στο ανύπαρκτο πλέον Gay Racialist Network (Γκέι Ρατσιστικό Δίκτυο):

«Οι λευκοί Γκέι Άνδρες αποτελούν την ελίτ της φύσης. Ενώ οι λευκοί στρέιτ άνδρες είναι καλοί για την αναπαραγωγή, οι Λευκοί Γκέι Άνδρες είναι χαρισματικοί ηγέτες που τους χαρακτηρίζει η... ιδιοφυΐα».

Αυτά και άλλα τραγελαφικά σχετικά με το φαινόμενο μπορεί κανείς να «μελετήσει» εκ του σύνεγγυς σε διάφορες ιστοσελίδες και chat rooms, όπως τα Gays Against Semitism (Γκέις εναντίον Σημιτισμού), Gay Nazi Sex (Γκέι Ναζιστικό Σεξ) και Gay Nazi WP [White Power] Fetishist (Γκέι Ναζί Φετιχιστές).

Τα «σκληρά» αγόρια ψάχνουν εναγωνίως την ταυτότητά τους...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ