Ο Τομ Κρουζ θέλει πίσω την Κέιτι Χολμς - Σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Σαϊεντολογία - iefimerida.gr

Ο Τομ Κρουζ θέλει πίσω την Κέιτι Χολμς - Σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Σαϊεντολογία

 Ο Τομ Κρουζ θέλει πίσω την Κέιτι Χολμς - Σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Σαϊεντολο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Τομ Κρουζ να είναι ένας από τους πιο διάσημους «πιστούς» της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, όμως τώρα σκέφτεται να την εγκαταλείψει, προκειμένου να ξανακερδίσει την Κέιτι Χολμς.

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού που μίλησε στο περιοδικό People, η Σαϊεντολογία έχει κοστίσει δύο γάμους στον Τομ, καθώς ήταν η αιτία τόσο για το διαζύγιό του από την Νικόλ Κίντμαν, όσο και από την Κέιτι Χολμς. «Δεν έχασε μόνο την Κέιτι, αλλά και την πολυαγαπημένη του κόρη. Πάντα χρησιμοποιούσε τις αρχές της Σαϊεντολογίας αλλά τώρα συνειδητοποιεί ότι δεν ταιριάζουν σε έναν γάμο», ανέφερε συγκεκριμένα η πηγή.

Η Κέιτι αιφνιδίασε τον Τομ όταν του ζήτησε διαζύγιο τον Ιούνιο, παρουσιάζοντας ως αιτία την ανάμειξη του ηθοποιού με τη Σαϊεντολογία, κάτι που της προκαλούσε ανησυχία αναφορικά με την κόρη τους, Σούρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ