Μέρκελ: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο άτακτης χρεοκοπίας της Ελλάδας - iefimerida.gr

Μέρκελ: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο άτακτης χρεοκοπίας της Ελλάδας

Μέρκελ: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο άτακτης χρεοκοπίας της Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενάντια στο ενδεχόμενο ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας της Ελλάδας τάχθηκε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία της, η χώρα μας να μείνει εντός της Ευρωζώνης.

«Ζητούμενο είναι να γίνουν τα πράγματα κατά τρόπο ώστε να μην προκαλέσουν κάποιου είδους σοκ στην παγκόσμια οικονομία», είπε η καγκελάριος ενώ αναφερόμενη σε δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τόνισε πως «ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε -και το βλέπω κι εγώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο- ότι αυτές οι ανεξέλεγκτες διαδικασίες δεν θα υπάρξουν καθόλου».

Στο περιθώριο της συνάντησής της με τον πρόεδρο του Παναμά, Ρικάρντο Μαρτινέλι, η Άνγκελα Μέρκελ είπε ότι η Γερμανία περιμένει την έκθεση της τρόικα προκειμένου να λάβει αποφάσεις. «Μόνο τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας», επεσήμανε ενώ κατέληξε λέγοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει πολλά ακόμη να κάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ