Ξέχασε που πάρκαρε αλλά τελικά βρήκε το αμάξι του... μετά από 2 χρόνια! - iefimerida.gr

Ξέχασε που πάρκαρε αλλά τελικά βρήκε το αμάξι του... μετά από 2 χρόνια!

Ξέχασε που πάρκαρε αλλά τελικά βρήκε το αμάξι του... μετά από 2 χρόνια!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι πιθανότητες να ήταν εναντίον του, όμως ένα Γερμανός κατάφερε να «επανασυνδεθεί» με το αυτοκίνητό του, δύο χρόνια αφότου ξέχασε που είχε παρκάρει και έκτοτε το έψαχνε.

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα, ένα βράδυ το Δεκέμβριο του 2010 βγήκε για ποτό με φίλους στο Μόναχο και ήπιε λίγο παραπάνω. Όταν έφυγε από το μπαρ, έψαξε ανεπιτυχώς για το αυτοκίνητό του, και αφού δεν το βρήκε αποφάσισε να το αναζητήσει την επόμενη ημέρα που θα ήταν νηφάλιος.

Όταν και την επόμενη ημέρα η έρευνά του απέβη άκαρπη, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι το έχει χάσει. Σχεδόν δύο χρόνια μετά όμως και εντελώς κατά τύχη, το αυτοκίνητο βρέθηκε μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά από το μπαρ όπου τα έπινε εκείνο το βράδυ ο ιδιοκτήτης του.

Όπως έγινε γνωστό, τροχονόμος που έκανε έλεγχο στα σταθμευμένα οχήματα της περιοχής είδε ότι το συγκεκριμένο δεν είχε την απαραίτητη κάρτα για παρκάρισμα, ενώ το τέλος κυκλοφορίας δεν είχε ανανεωθεί. Έτσι έκοψε κλήση και όταν ο αριθμός της πινακίδας ταυτοποιήθηκε από τα κεντρικά, ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ