Ακροδεξιοί απείλησαν και προπηλάκισαν τον Νίκο Μπίστη - iefimerida.gr

Ακροδεξιοί απείλησαν και προπηλάκισαν τον Νίκο Μπίστη

Ακροδεξιοί προπηλάκισαν τον Νίκο Μπίστη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φραστική επίθεση από ακροδεξιούς κατήγγειλε ότι δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας, ενώ περπατούσε σε δρόμο του Παλαιού Φαλήρου, ο Νίκος Μπίστης.

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς, τονίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα έξω από θέατρο Χυτήριο όπου σημειώθηκαν επεισόδια από Χρυσαυγίτες και μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων που αντιδρούσαν στο «ανέβασμα» της παράστασης «Corpus Christi» το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είχε υπερασπιστεί με σθένος «το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης και της δημιουργίας».

«Φαίνεται πως η δράση του αυτή ενόχλησε αυτούς που επιθυμούν ένα καθεστώς με τους δικούς τους κανόνες, χωρίς ελευθερίες και δικαιώματα», συνεχίζει η ΔΗΜΑΡ στην ανακοίνωσή της.

«Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε μάρτυρες απροκάλυπτων επιθέσεων από βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ακροδεξιούς τραμπούκους κατά δημοκρατικών πολιτών», προσθέτει και καταλήγει: «Τους λέμε ότι η δική μας Δημοκρατία δεν φοβάται. Θα δώσει απαντήσεις, όπως έδινε πάντα σε εποχές που οι νοσταλγοί του φασισμού, έκαναν κάθε τι για να την υπονομεύσουν».

Χρυσή Αυγή: Ο κόσμος φτύνει τους παράγοντες της ΔΗΜΑΡ κι αυτοί λένε ότι ψιχαλίζει

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως: «Ο κόσμος φτύνει τους παράγοντες της ΔΗΜΑΡ κι αυτοί λένε ότι ψιχαλίζει. Δεν φταίει η Χρυσή Αυγή για τη λαϊκή κατακραυγή που αντιμετωπίζουν, αλλά η άθλια πολιτική τους και τα μέτρα εξαθλίωσης που υπερψηφίζουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ