«Στον πάγο» μέχρι νεωτέρας η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά Μας» - iefimerida.gr

«Στον πάγο» μέχρι νεωτέρας η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά Μας»

«Στον πάγο» μέχρι νεωτέρας η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά Μας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο βωμό του «κουρέματος» του προγράμματος της ΕΡΤ φαίνεται πως θυσιάζεται και η εκπομπή «Στην Υγειά Μας» με παρουσιαστή το Σπύρο Παπαδόπουλο, τα γυρίσματα της οποίας παγώνουν μέχρι νεωτέρας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real, μπορεί το μπάτζετ της εκπομπής να ελαττώνεται σταθερά χρόνο με το χρόνο, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό και δεν έχει δοθεί προς το παρόν έγκριση για γυρίσματα νέων επεισοδίων. Έτσι, η εκπομπή αναμένεται να συνεχίσει με επαναλήψεις μέχρι το τέλος του 2012 και, εφόσον υπάρξει η δυνατότητα για κάτι τέτοιο, να γυριστούν νέα επεισόδια το 2013.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το «Στην Υγειά Μας», η ΕΡΤ προχώρησε σε «κούρεμα» των ενημερωτικών εκπομπών «Η Μηχανή του Χρόνου», «Εξάντας» και «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα», σε μια προσπάθεια μα μειώσει τα έξοδα για τις εξωτερικές παραγωγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ