Μάθαμε επιτέλους γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ δεν χαμογελά ποτέ στις φωτογραφίες - iefimerida.gr

Μάθαμε επιτέλους γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ δεν χαμογελά ποτέ στις φωτογραφίες

Μάθαμε επιτέλους γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ δεν χαμογελά ποτέ στις φωτογραφίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω της αυτοβιογραφίας της Σέριλ Κόουλ μάθαμε πολλές πληροφορίες για τη Βικτόρια Μπέκαμ, όπως γιατί δεν χαμογελά σχεδόν ποτέ στις φωτογραφίες, αλλά και πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα που έχει συγκεντρώσει ο γάμος της.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο της με τίτλο «My story» η Κόουλ, η Βικτόρια Μπέκαμ δεν χαμογελά στις φωτογραφίες, όχι γιατί είναι ξινή ή σνομπ, αλλά γιατί δεν της αρέσει το χαμόγελό της. « Κάθε φορά που γελούσε όποτε ήμασταν μαζί, κρατούσε την τσάντα μπροστά από το στόμα της», αναφέρει η τραγουδίστρια.

Παράλληλα, η γυναίκα του Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε στη φίλη της και πρώην σύζυγο του Ασλεϊ Κοουλ ότι δεν της αρέσει όλη αυτή η προβολή της σχέσης της από τα ΜΜΕ, αλλά δέχεται όλη αυτή την «ψύχωση» των μίντια με την ίδια και τον σύζυγό της επειδή είναι αναγκασμένη να το κάνει. «Έχω σκληρύνει εξαιτίας αυτού. Ξέρω πως αυτό που αντιλαμβάνεται ο κόσμος για μένα δεν είναι αυτό που είμαι στην πραγματικότητα, και αυτό μετράει», είπε επίσης η Βικτόρια στη Σέριλ.

Τέλος, στο βιβλίο αναφέρεται και ένα σχόλιο της Βικτόρια Μπέκαμ για τα κιλά της: «Όταν λένε πως είμαι υπερβολικά αδύνατη, απλώς σκέφτομαι: "Μου αρέσει που είμαι αδύνατη. Είμαι μέσα στο χώρο της μόδας και μου αρέσει που μπορώ να φοράω οτιδήποτε θέλω". Είναι η δουλειά μου, και αν αυτό δεν αρέσει στους άλλους, είναι δικό τους πρόβλημα».

Οι δύο γυναίκες έκαναν στενή παρέα το 2006, όταν οι σύζυγοί τους έπαιζαν στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ