«Αν χάσω το σπίτι θα πάρω ένα κανόνι και θα τους γκρεμίσω», δηλώνει ο Θανάσης Ευθυμιάδης - iefimerida.gr

«Αν χάσω το σπίτι θα πάρω ένα κανόνι και θα τους γκρεμίσω», δηλώνει ο Θανάσης Ευθυμιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παντελώς φαίνεται να έχει χάσει την υπομονή του ο Θανάσης Ευθυμιάδης που μιλάει για τα δυο χρόνια που έχει μένει απλήρωτος -τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του Άννα Ντιμιτρίεβιτς- και το τι σκοπεύει να κάνει για αυτό.

«Έχω ζήσει τα χρυσά χρόνια, τα χρυσά λεφτά. Αυτό που περιμένω αρχικά είναι το MEGA να μου δώσει τα χρήματα που μου χρωστάει από το σίριαλ 'Κούκλες" που γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά και στη γυναίκα μου από τη συμμετοχή της στο "Με λένε Βαγγέλη". Δεν μας έχουν πληρώσει και μας λένε ότι δεν έχουν χρήματα». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε στο Πρώτο Θέμα.

Προσθέτοντας «Αν μας φέρουν στα άκρα και οι πολύ πλούσιοι συνεχίσουν να μη μας πληρώνουν και να μην είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, τότε πώς οι φτωχοί θα συνεχίσουν να είναι τυπικοί; Πιστεύω ότι θα υπάρξει κοινωνική αναταραχή. Θα με οδηγήσουν στα άκρα αν δεν με πληρώσουν και πάω να χάσω το σπίτι μου. Για να προστατεύσω την οικογένειά μου θα πάρω ένα κανόνι και θα τους γκρεμίσω! Είμαι μισός Πόντιος και μισός Μικρασιάτης. Έχω ζήσει ξεριζωμούς από την οικογένειά μου και με αυτές τις ιστορίες μεγάλωσα. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους επιτέλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ