Διαζύγιο για τον Ράσελ Κρόου μετά από 9 χρόνια γάμου - iefimerida.gr

Διαζύγιο για τον Ράσελ Κρόου μετά από 9 χρόνια γάμου

Διαζύγιο για τον Ράσελ Κρόου μετά από 9 χρόνια γάμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άδοξο τέλος είχε ο γάμος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Ράσελ Κρόου και της τραγουδίστριας Ντανιέλα Σπένσερ, αφού όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 9 χρόνια γάμου.

Ο Νεο Ζηλανδός Κρόου και η Αυστραλή Σπένσερ συναντήθηκαν πριν από 22 χρόνια και το 2003 παντρεύτηκαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο παρεκκλήσι στο αγρόκτημα του Κρόου στην ανατολική ακτή.

Ωστόσο φήμες χωρισμού οργίαζαν από το περασμένο καλοκαίρι, όταν τον Ιούνιο, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Σπένσερ, σε νυχτερινή έξοδο παρέα με άλλον άντρα.

Προς το παρόν το ζευγάρι δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση για το χωρισμό του, όμως τα δύο τους παιδιά, ο 8χρονος Τσαρλς και ο 6χρονος Τένισον βρίσκονται με τη μητέρα τους στο Σίδνεϊ, ενώ ο 48χρονος «Μονομάχος» είναι στις ΗΠΑ στα γυρίσματα της ταινίας «Νώε»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ