Κρουαζιέρες για γυμνιστές και χεβιμεταλλάδες είναι η νέα τρέλα στο εξωτερικό [εικόνες] - iefimerida.gr

Κρουαζιέρες για γυμνιστές και χεβιμεταλλάδες είναι η νέα τρέλα στο εξωτερικό [εικόνες]

Κρουαζιέρες για γυμνιστές και για χεβιμεταλλάδες είναι η νέα τρέλα στο εξωτερικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα μόδα στο εξωτερικό έχουν γίνει οι απίστευτες «θεματικές» κρουαζιέρες για κοινό κάθε είδους. Μετά το σοβαρό πλήγμα που δέχτηκε η παγκόσμια ναυτιλία με το ναυάγιο του Costa Conordia, οι εταιρίες διοργανώνουν πραγματικά απίστευτα ταξίδια για να προσελκύσουν κόσμο.

Κρουαζιέρες χέβι μέταλ, κρουαζιέρες γυμνιστών, κρουαζιέρες για χορτοφάγους και για καλοφαγάδες είναι μερικές από τις τρελές ιδέες των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις κρουαζιέρες που περιλαμβάνει στο σχετικόαρρθρο της η εφημερίδα δημοκρατία: Το Bare Nessesities Tour and Travel στο Τέξας λαναρει τη μεγαλύτερη παγκοσμίως κρουαζιέρα για γυμνιστές, ξεκινώντας από την Φλώριντα και περνώντας από την Κόστα Ρίκα προς τον Παναμά σε ένα οκταήμερο ταξίδι, χωρίς σκοτούρες και... χωρίς ρούχα!

Άλλη απίστευτη ιδέα είναι η μεγαλύτερη χεβι μεταλ κρουαζιέρα που θα ξεκινήσει από τα νησιά Τερκς του Μαϊάμι με το ποταμόπλοιο «Barge to Hell (ποταμόπλοιο προς την Κόλαση)

Υπάρχουν επίσης οικολογικές κρουαζιέρες με πλοία που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον αλλά και χορτοφαγικές κρουαζιέρες όπως αυτή της εταιρίας Holland America

Φυσικά από τη λίστα δε μπορεί να λείψει και η gourmet κρουαζιέρα που ξεκινάει από Αθήνα με προορισμό την Ρώμη ή την Κωνσταντινούπολη και πριλαμβάνει μαθήματα μαγειρικής από διάσημους σεφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ