Μοσκοβισί: Τα προβλήματα της Ελλάδας θα λυθούν τις επόμενες εβδομάδες - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Τα προβλήματα της Ελλάδας θα λυθούν τις επόμενες εβδομάδες

Μοσκοβισί: Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα λυθούν τα προβλήματα της Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση πως τα προβλήματα της Ελλάδας και της Ισπανίας θα λυθούν «μέσα στις επόμενες εβδομάδες», εξέφρασε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί.

Από το Τόκυο όπου και βρίσκεται για την ετήσια γενική συνέλευση της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ ο Πιέρ Μοσκοβισί στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε ότι κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα στις 13 Σεπτεμβρίου τόνισε στην ελληνική πολιτική ηγεσία πως ελπίζει η χώρα να παραμείνει στην Ευρωζώνη δεδομένων των επιπτώσεων μιας πιθανής εξόδου της από αυτήν.

Ο Γάλλος υπουργός αναφέρθηκε ακόμα στην περίπτωση της Ισπανίας αφήνοντας να εννοηθεί ότι η χώρα, η οποία επίσης αντιμετωπίζει κρίση χρέους, θα πρέπει να καταστήσει σαφές πότε και με ποιόν τρόπο επιθυμεί να της δοθεί βοήθεια από την Ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ