ΚΚΕ: Κυβέρνηση και ΕΕ ολοκληρώνουν ένα ανατριχιαστικό πακέτο μέτρων - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Κυβέρνηση και ΕΕ ολοκληρώνουν ένα ανατριχιαστικό πακέτο μέτρων

ΚΚΕ: Κυβέρνηση και ΕΕ ολοκληρώνουν ένα ανατριχιαστικό πακέτο μέτρων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το ΚΚΕ καλώντας τον λαό να βάλει «φραγμό στον μονόδρομο της βαρβαρότητας και της εξαθλίωσης».

Το σχόλιο του γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει πως: «Καθώς κυβέρνηση και εκπρόσωποι της ΕΕ ολοκληρώνουν το νέο ανατριχιαστικό πακέτο μέτρων, έχουν αρχίσει ήδη τα παζάρια και οι αντιπαραθέσεις για το πώς θα γίνει το επόμενο ακόμα μεγαλύτερο κούρεμα που θα το συνοδεύουν νέα μνημόνια, όποια κι αν είναι η κυβέρνηση, εφόσον αυτή αποδέχεται την ΕΕ και την ύπαρξη των επιχειρηματικών ομίλων».

Παράλληλα υπογραμμίζεται ότι «μόνον ο λαός μπορεί να βάλει φραγμό και τέλος σε αυτόν τον "μονόδρομο" της βαρβαρότητας και της εξαθλίωσης, με την οργάνωση και την αντεπίθεσή του, αν αποδεσμευτεί από τα διλήμματα και ιδεολογήματα των κομμάτων και των δυνάμεων, που υπερασπίζονται την ΕΕ και την καπιταλιστική κερδοφορία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ