Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ–Συνέλαβαν τον Αλβανό δραπέτη- Αναζητούν τους συνεργούς - iefimerida.gr

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ–Συνέλαβαν τον Αλβανό δραπέτη- Αναζητούν τους συνεργούς

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ – Συνέλαβαν τον δραπέτη Αλβανό – Αναζητούν τους συνεργ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταινία δράσης θυμίζει από χθες η μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό των Αλβανού βαρυποινίτη που απέδρασε από το νοσοκομείο Τρικάλων, μετά την ένοπλη εισβολή συνεργών του. Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ ήταν άμεση και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών που διέφυγαν με αυτοκίνητο και βγήκαν στην Εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Αμέσως στήθηκαν μπλόκα και στο ύψος της Μεταμόρφωσης ένα περιπολικό της Τροχαίας που είδε το αυτοκίνητο ξεκίνησε να το ακολουθεί διακριτικά και παράλληλα ζήτησε ενισχύσεις.

Στο σημείο που κινούνταν τα δύο αυτοκίνητα έφτασαν μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και τότε ξεκίνησε το θρίλερ. Οι κακοποιοί κατάλαβαν πως οι αστυνομικοί ήταν μία ανάσα πίσω τους και χωρίς να διστάσουν άνοιξαν τα παράθυρα έβγαλαν τα καλάσνικοφ και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία απίστευτα άγρια καταδίωξη με τους κακοποιούς στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς να μπαίνουν στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διαχωρίστηκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν μέσα σε ένα καταιγισμό πυρών. Δύο από αυτούς μπήκαν και κρύφτηκαν στο νεκροταφείο της περιοχής. Ο 34χρονος βαρυποινίτης που είχε αποδράσει από το νοσοκομείο των Τρικάλων έσπευσε να κρυφτεί, ωστόσο μετά από λίγο παραδόθηκε στην Αστυνομία Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο δεύτερος Αλβανός στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ