Η Κέιτ Μίντλετον νούμερο ένα στις αναζητήσεις για πορνό στη Βρετανία - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον νούμερο ένα στις αναζητήσεις για πορνό στη Βρετανία

Η Κέιτ Μίντλετον νούμερο 1 στις αναζητήσεις για πορνό στη βρετανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νούμερο ένα φαντασίωση των ανδρών στη Βρετανία μετατράπηκε η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, μετά τη δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών της από το γαλλικό περιοδικό Closer και στη συνέχεια το δανέζικο Se Og Hoer.

Τις αμέσως μετά επόμενη εβδομάδα από τη δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών, το όνομά της έγινε το πρώτο λήμμα σελέμπριτι που αναζητούσαν οι χρήστες ιστοσελίδων πορνό στη Βρετανία.

Στην ευρύτερη λίστα των γυναικών βρέθηκε στην τρίτη θέση, τη στιγμή που στην πρώτη και στη δεύτερη βρίσκονταν επαγγελματίες του χώρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», μάλιστα, κάποιες από αυτές τις ιστοσελίδες χρεώνουν τους χρήστες 99 λεπτά προκειμένου να τους επιτρέψουν την πρόσβαση σε γυμνές φωτογραφίες της πριγκίπισσας που φυσικά δεν είναι άλλες παρά αυτές που δημοσίευσαν και τα εν λόγω περιοδικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ