Ο θάνατος του Καμπούρογλου και οι δολοφονίες Ρώσων πρακτόρων - iefimerida.gr

Ο θάνατος του Καμπούρογλου και οι δολοφονίες Ρώσων πρακτόρων

Ο θάνατος του Καμπούρογλου και οι άγριες δολοφονίες Ρώσων πρακτόρων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το θάνατο του Βλάση Καμπούρογλου , ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στην Τζακάρτα, ήρθαν και πάλι στην επικαιρότητα οι δολοφονίες των δύο Ρώσων αξιωματούχων το 2003. Οι δύο Ρώσοι ερευνούσαν τις υποθέσεις των προμηθειών των οπλικών συστημάτων TOR-M1 προκειμένου να εντοπίσουν τα πρόσωπα, στα χέρια των οποίων κατέληξαν οι μίζες εκατομμυρίων σε βάρος του ρωσικού δημοσίου.

Το ιστορικό του θανάτου γύρω από τις μίζες των ToR-M1 ξεκίνησε την άνοιξη του 2003 όταν ρωσικό κλιμάκιο είχε έρθει στην Αθήνα και είχαν ξεκινήσει οι έρευνες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ωστόσο οι δύο Ρώσοι αξιωματούχοι, Ιγκλόρ Κλίμοφ και Σεργκέι Σίτκο δεν πρόλαβαν να τις ολοκληρώσουν, αφού δολοφονήθηκαν.

Ο θάνατος του Βλάση Καμπούρογλου άνοιξε και πάλι το φάκελο της υπόθεσης των δολοφονιών, αφού όπως αναφέρουν και τα «Παραπολιτικά» πηγές από την Αμερική συνέδεσαν τις συχνές επισκέψεις του στην Τάμπα της Φλόριντα με την εταιρεία Bulova Technologies.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ