Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο Αλβανός δραπέτης και ένας συνεργός του - iefimerida.gr

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο Αλβανός δραπέτης και ένας συνεργός του

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο Αλβανός δραπέτης και ένας συνεργός του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέτα από έρευνες στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν ακόμα κακοποιό ο οποίος μαζί με συνεργού του γάζωσαν με Καλάσνικοφ τα περιπολικά της αστυνομίας που τα ξημερώματα τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για τυπικό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αφού συνέλαβαν τον Αλβανό δραπέτη, έχουν εντοπίσει έναν ακόμα συνεργό του και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου. Τα ξημερώματα έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ένας απο τους συνεργού του ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην απόδραση απο το νοσοκομείο των Τρικάλων, το απόγευμα της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται πως οι 3 Αλβανοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο Νοσοκομείο, πυροβόλησαν στον αέρα, χτύπησαν ειδικούς φρουρούς και έφυγαν μαζί με συμπατριώτη τους που είχε μεταφερθεί από τις Φυλακές Τρικάλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ