Ρίψη χημικών και δεκάδες προσαγωγές για το Corpus Christi [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ρίψη χημικών και δεκάδες προσαγωγές για το Corpus Christi [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε και το βράδυ της Παρασκευής έξω από το θέατρο Χυτήριο ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να αποτρέψουν να πραγματοποιηθεί η παράσταση «Corpus Christi». Ωστόσο η πρεμιέρα έγινε κανονικά.

Ηδη από το απόγευμα έξω από το θέατρο είχαν συγκεντρωθεί τόσο άτομα που επιθυμούσαν να πραγματοποιηθεί η παράσταση - τα οποία και παρέμειναν εκεί ως αργά - όσο και άτομα που αντιδρούσαν στο «ανέβασμα» του έργου.

Λόγω των συγκεντρώσεων, και από τις δυο πλευρές, από την ΓΑΔΑ είχαν σταλεί επτά διμοιρίες ΜΑΤ στην περιοχή προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

Γύρω στις 10 οι άνδρες της Αστυνομίας έκαναν χρήση χημικών και προχώρησαν σε 35 προσαγωγές. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο κτίριο της ΓΑΔΑ, ενώ έξω από θέατρο παρέμειναν για αρκετή ώρα ακόμη 30 διαμαρτυρόμενοι.

Η πρεμιέρα του έργου που είχε αναβληθεί λόγω των εκταταμένων επεισοδίων την Πέμπτη, έγινε κανονικά την Παρασκευή.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ