Μπέος: Πατσαβούρια της πολιτικής εξαθλίωσαν τον κόσμο - iefimerida.gr

Μπέος: Πατσαβούρια της πολιτικής εξαθλίωσαν τον κόσμο

Μπέος: Πατσαβούρια της πολιτικής κατάντησαν έτσι την πατρίδα μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όλους και για όλα μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος όπως, την φυλάκισή του στο Ναύπλιο μέχρι και την αγωγή κατά της ΕΠΟ, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως σκέφτεται στις επόμενες δημοτικές εκλογές να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Βόλου.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» στην εκπομπή «Όλα στη φόρα» του Γιώργου Κουμιώτη, ο Αχιλλέας Μπέος, τονίζει πως εάν του το επιτρέψει η δικαιοσύνη, θα επιστρέψει μόνο σε μία ομάδα, εάν του το επιτρέψουν και οι καταστάσεις γιατί έχει υποχρέωση να οδηγήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στους τίτλους και την Ευρώπη.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το τι σκέφτηκε όσο ήταν στις φυλακές, είπε πως όταν τελείωνε η δικαστική του περιπέτεια, ήταν να πάρει τα παιδιά του και να φύγει από την Ελλάδα, από την χώρα του που λατρεύει ως πατριώτης, να πάρει τα παιδιά του και να γίνει μετανάστης. «Αλλά είπα όχι ρε που... η πατρίδα μου είναι δικιά μου δεν είναι δικιά σας, που την καταντήσατε έτσι, πατσαβούρια της πολιτικής ζωής».

Τέλος ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως «ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους που να μπορούν να έρθουν σε σύγκρουση με το κατεστημένο, να έρθουν σε σύγκρουση με μεγάλα συμφέροντα και να προσφέρουν έργο στην πόλη και ίσως αυτό κάποια στιγμή να το κάνει ο Αχιλλέας Μπέος, αλλά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πω συγκεκριμένα πράγματα».

Ακούστε εδώ την συνέντευξη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ