Ενταση έξω από το θέατρο Χυτήριο - Προσαγωγές και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενταση έξω από το θέατρο Χυτήριο - Προσαγωγές και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρήση χημικών έκαναν πριν από λίγη ώρα τα ΜΑΤ τα οποία μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης πήραν εντολή να απωθήσουν τα μέλη των θρησκευτικών οργανώσεων από την είσοδο του θεάτρου, ενώ έχουν ήδη προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές.

Από το απόγευμα έξω από το θέατρο Χυτήριο όπου ανεβαίνει η παράσταση «Corpus Christi» έχουν συγκεντρωθεί μέλη αντιφαστιστικών οργανώσεων και καλλιτέχνες με σκοπό να το περιφρουρήσουν, να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και να διασφαλίσουν ότι δεν θα επαναληφθούν γεγονότα σαν αυτά της Πέμπτης.

Ετσι το σκηνικό, σύμφωνα με το enikos.gr, έξω από το θέατρο Χυτήριο έχει ως εξής: Από τη μία μέλη θρησκευτικών οργανώσεων, από την άλλη η «ομάδα περιφρούρησης» του θεάτρου και στη μέση τα ΜΑΤ που δίνουν αγώνα για να μην διδραματιστούν σκηνικά αντίστοιχα με αυτά της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ