Απόδραση κρατουμένου με πυροβολισμούς από το Νοσοκομείο Τρικάλων - iefimerida.gr

Απόδραση κρατουμένου με πυροβολισμούς από το Νοσοκομείο Τρικάλων

Απόδραση κρατουμένου με πυροβολισμούς από το Νοσοκομείο Τρικάλων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί για να τον περιθάλψουν μετά από μικροατύχημα που είχε στο προαύλιο των φυλακών απέδρασε ένας αλβανός κρατούμενος, με τη βοήθεια τριών αγνώστων που μπήκαν στο χώρο οπλισμένοι με καλάσνικοφ και ακινητοποίησαν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που τον συνόδευαν.

Το περιστατικό συνέβη στις επτά και τέταρτο περίπου το απόγευμα της Παρασκευής στα Τρίκαλα. Ολα ξεκίνησαν όταν ο αλβανικής υπηκοότητας κρατούμενος που εξέτιε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για υποθέσεις ναρκωτικών χτύπησε την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο των φυλακών με αποτέλεσμα να χρειασθεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στα εξωτερικά ιατρεία τον συνόδευσαν τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ενώ ένας ακόμη τους περίμενε στο περιπολικό.

Ξαφνικά στο χώρο του νοσοκομείου εισέβαλαν τρία άτομα οπλισμένα με καλάσνικοφ, τα οποία ακινητοποίησαν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που συνόδευαν τον κρατούμενο και πυροβόλησαν τον αέρα για εκφοβισμό χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Στη συνέχεια αφόπλισαν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, πήραν μαζί τους τον κρατούμενο και τράπηκαν σε φυγή μέ όχημα που είχαν σταθμεύσει από έξω.

Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ