Σαμαράς: Δεν θα υπάρξει συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Σαμαράς: Δεν θα υπάρξει συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο

Σαμαράς: Δεν θα υπάρξει συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα «κλειδώσει» το πακέτο μέτρων, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως τα μέτρα θα κλείσουν λίγες ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής, επισημαίνοντας πως δεν θα υπάρξει συμφωνία εντός του Σαββατοκύριακου.

Μέσα στο διήμερο που ακολουθεί ο κ. Σαμαράς αναμένεται να έχει συνεχείς συσκέψεις και επαφές για να ολοκληρώσει το πακέτο των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων, το οποίο επιθυμεί να είναι έτοιμο και να περάσει από τη Βουλή παράλληλα με τα μέτρα.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι να πραγματοποιηθούν άμεσα ορισμένες ιδιωτικοποιήσεις και να δρομολογηθεί η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, έτσι ώστε να σταλεί ένα σαφέστατο μήνυμα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεσαι σε συνεχή επαφή με ξένους ηγέτες ενόψει της συνόδου κορυφής την Πέμπτη στις Βρυξέλλες όπου, πάντως, δεν αναμένεται να συζητηθεί επί μακρόν το ελληνικό θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ