Ξανά στο Ινστιτούτο Γκαίτε η Πίνα Μπάους - iefimerida.gr

Ξανά στο Ινστιτούτο Γκαίτε η Πίνα Μπάους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης που είχε το μίνι κινηματογραφικό αφιέρωμα του Ινστιτούτου Γκαίτε στη Γερμανίδα χορογράφο, οργανώνεται επαναληπτική προβολή των τριών ταινιών την Τετάρτη στις 25 Μαΐου. Όσοι πιστοί, προλάβετε!
Για την προβολή αυτή θα δίνονται την ίδια μέρα από τις 18:00 αριθμοί προτεραιότητας. Θα δοθούν συνολικά 327 για την αίθουσα των εκδηλώσεων. Εφόσον εξαντληθούν, θα δοθούν και 80 ακόμα για το φουαγιέ, όπου θα μεταδίδεται ταυτόχρονα η εκδήλωση. Σε περίπτωση που η προσέλευση είναι τόσο μεγάλη, ώστε να καλυφθεί και η χωρητικότητα του φουαγιέ, το Ινστιτούτο έχει προβλέψει και μια ακόμα επαναληπτική προβολή που θα ανακοινωθεί εκείνη την ημέρα.

Οι τρεις ταινίες ταινίες της προβολής είναι οι «Αναζητώντας τον χορό-Το διαφορετικό θέατρο της Pina Bausch» (1993), «Cafe Mueller» (1987) και «Η Ιεροτελεστία της Ανοιξης» (1978).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ