ΜΑΤ και καλλιτεχνικά σωματεία «περιφρουρούν» το θέατρο Χυτήριο - iefimerida.gr

ΜΑΤ και καλλιτεχνικά σωματεία «περιφρουρούν» το θέατρο Χυτήριο

ΜΑΤ και καλλιτεχνικά σωματεία «περιφρουρούν» το θέατρο Χυτήριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί έξω από το θέατρο Χυτήριο όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Corpus Christi» με σκοπό την αποτροπή νέων επεισοδίων, ενώ καλλιτεχνικά σωματεία περιφρουρούν το θέατρο. Την ίδια ώρα και απόψε στην περιοχή πραγματοποιούν συγκέντρωση μέλη της Χρυσής Αυγής και θρησκευτικών οργανώσεων.

Τα ΜΑΤ έχουν ήδη απομακρύνει τα μέλη των θρησκευτικών οργανώσεων από την είσοδο και έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Ανθρωποι που θέλουν είτε να δουν την παράσταση είτε να συμπαρασταθούν στους συντελεστές της παράστασης έχουν συγκεντρωθεί έξω από το θέατρο σε μια προσπάθεια να περιφρουρήσουν την παράσταση, να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και να διασφαλίσουν ότι δεν θα επαναληφθούν γεγονότα σαν αυτά της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ