Στοιχεία για όσους καταγγέλει ότι δεν πλήρωσαν το χαράτσι παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο Φωτόπουλος - iefimerida.gr

Στοιχεία για όσους καταγγέλει ότι δεν πλήρωσαν το χαράτσι παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο Φωτόπουλος

Στοιχεία για τις επιχειρήσεις που καταγγέλει ότι δεν πλήρωσαν το χαράτσι παρέδωσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φάκελο με στοιχεία για τις επιχειρήσεις που κατήγγειλε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ότι τους έγινε μείωση ή πλήρη εξαίρεση από το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ, παρέδωσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού σωματείου των εργαζομένων Νίκος Φωτόπουλος, ζητώντας του, παράλληλα, να διερευνήσει την υπόθεση.

Ο κ. Φωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο της ΓΕΝΟΠ Δημήτρη Περπατάρη, μετέβη στην Ευελπίδων και παρέδωσε σε εισαγγελέα, φάκελο με στοιχεία για τις επίμαχες επιχειρήσεις προκειμένου να ελεγχθεί η υπόθεση.

Πριν από λίγες ημέρες και αμέσως μετά την απελευθέρωση του ίδιου και συναδέλφων του- εργαζομένων στην Επιχείρηση ηλεκτρισμού για την κατάληψη του κέντρου πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ- ο κ. Φωτόπουλος είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα του λεγόμενου «χαρατσιού».

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ είχε υποστηρίξει ότι από την καταβολή του τέλους ακινήτων, πολύ γνωστές μεγάλες επιχειρήσεις είτε εξαιρέθηκαν, είτε χρεώθηκαν κατά πολύ λιγότερα ποσά, από ό,τι θα έπρεπε, βάση τετραγωνικών και χρήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ