Aκόμη ένας μαθητής κατέρρευσε από την πείνα σε σχολείο του Ηρακλείου - iefimerida.gr

Aκόμη ένας μαθητής κατέρρευσε από την πείνα σε σχολείο του Ηρακλείου

Aκόμη ένας μαθητής κατέρρευσε από την αφαγία σε σχολείο του Ηρακλείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη ένας μαθητής κατέρρευσε από την αφαγία την ώρα που παρακολουθούσε τα μαθήματά του στο Λύκειο του Ηρακλείου.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το creteplus.gr, συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν μαθητής ζήτησε άδεια για να φύγει επειδή, όπως είπε στον καθηγητή του, πονούσε το στομάχι του.

Οπως ήταν φυσικό ο καθηγητής άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις, προκειμένου να του παραχωρήσει την άδεια. Σε ερώτησή του για το αν έχει φάει κάτι το οποίο μπορεί να τον πείραξε, ο μαθητής απάντησε πως δεν έχει βάλει τίπποτα στο στόμα του τις τελευταίες 24 ώρες, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η οικογένειά του.

Μετά από σχετική συνεννόηση του δόθηκαν χρήματα προκειμένου να ψωνίσει και να φάει, και τώρα αυτό που γίνεται είναι διακριτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο οι γονείς του μαθητή αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, έτσι ώστε να υπάρξει βοήθεια με την χορήγηση τροφίμων σε επίπεδο πρώτης παρέμβασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ